WordPress

Waarom een WordPress website laten maken?

De cijfers liegen niet. WordPress heeft een marktaandeel van 60% onder content management systemen. Niet alleen dat, van alle websites worden ongeveer 30% gebouwd in WordPress. Hieronder lees je waarom je best een website in WordPress kan laten maken.

Investeer enkel in je website

Het oorspronkelijk als blog software ontwikkelde pakket is na verschillende updates en uitbreidingen uitgegroeid tot veel meer dan dat. Het pakket zorgt ervoor dat je geen onnodig budget moet investeren in de volledige ontwikkeling van een content management systeem of het opmaken van een statische website.

Met dit pakket kan je dus snel een functionele website bouwen. Voor een professionele aanpak en kwalitatieve strategie kan je Collective IT inschakelen. Wij zorgen ervoor dat jouw website aan alle vereiste voldoet volgens jouw visie.

Een WordPress website gemaakt in WordPress voor Selinderella. De weddingplanner bij uitstek in Limburg.

Leer hoe je betere resultaten haalt uit je website

Hier bovenop krijg je ook een korte opleiding zodat je de inhoud van je eigen website op ieder gewenst moment zelf kan aanpassen.

Deze opleiding kan zowel individueel als met het volledige marketingteam gevolgd worden. In slechts enkele uren leer je hoe je jouw eigen website snel en gemakkelijk aan kunt passen.

Al deze inhoud blijft dan ook bewaard, zelfs als je ieder jaar een nieuw design wilt voor je website.

De vele plug-ins zoals contactformulieren, portfolio’s, testimonials, etc.. zorgen ervoor dat je nieuwe items snel kunt toevoegen en informatie kunt wijzigen of aanvullen zonder dat deze eerst op maat voor jou ontwikkeld moeten worden.

Enkele van onze projecten.

Woocommerce webshop gebouwd voor juwelier Camellia Diamond in Genk

Camellia Diamond

Een prachtige en performante webshop voor een geweldige juwelier in Genk. Bekijk hier de webshop die wij hebben gemaakt voor Camellia Diamond.

Lees meer
Responsive WordPress website van Elaisa Energetic Wellness. Een unieke wellness ervaring nabij Maasmechelen en Dilsen-Stokkem in Limburg.

Elaisa Energetic Welness

Elaisa biedt een unieke nieuwe wellness-ervaring met meer dan 10 sauna’s en unieke hamam’s. Bekijk hier de nieuwe website die wij hebben ontwikkeld voor Elaisa.

Lees meer
Responsive WordPress website van Selinderella. Een informatieve website voor een super wedding planner.

Selinderella

Voor deze supertoffe en creatieve weddingplanner uit Genk hebben wij een prachtige website ontwikkeld. Bekijk hier de website van Selinderella.

Lees meer

Samen zorgt dit ervoor dat je:

  • niet steeds opnieuw moet beginnen
  • minder tijd en geld moet investeren voor ‘meer website’
  • beter en sneller resultaten haalt uit je website

Jij hoeft je dus maar op één ding te focussen: je website laten functioneren als een volwaardig marketing platform m.b.v. WordPress.

Heb je dit al onder de knie en wil je hier meer over weten? Dan kunnen we je zeker verder helpen! Klik hier.

Wil je een website laten ontwikkelen die perfect voor jou werkt? Neem dan snel contact met ons op.

Heb je nog vragen? Aarzel niet!

Klaar voor een WordPress website?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Om vaker te zien hoe wij WordPress website maken.
Website waarmee we bedrijven helpen groeien.