Webdesign

Wil jij een professionele website laten maken in Zonhoven?

Wil jij als startende ondernemer een eerste website laten maken? Heb je een groeiende onderneming die je online ook wilt uitbreiden of een doorwinterde onderneming waarvan je  online strategie wilt verfrissen in Zonhoven?
Wij kunnen jou hier perfect bij helpen! Lees hieronder verder.

Website laten maken Zonhoven

Meer als ooit is een goed werkende website een cruciaal onderdeel van je onderneming. Niet enkel moet je website technisch goed werken maar ook marketing-technisch.

Gedaan zijn de tijden dat je een website kan laten maken, online zwieren en je klantenbestand ziet uitbreiden. Tegenwoordig komen er een tal van factoren en disciplines bij kijken die je allemaal zorgvuldig zou moeten uitvoeren.

Bekijk onze prijzen!
Call to action op Camellia Diamond webshop. WooCommerce Webshop.

Je website is je business, niet enkel je visitekaartje.

Correct aangepakt, zou je website moeten dienen als een volwaardig marketing platform voor je onderneming. Een geoliede machine die niet enkel je bestaande klanten informeert maar ook actief meehelpt nieuwe klanten zoeken.

Hier moet je allemaal rekening mee houden wanneer je een website wilt laten maken in Zonhoven.

Responsive webdesign voor Elaisa Energetic Wellness

Professionele webdesign

Jammer genoeg ben je heel druk bezig en heb je geen tijd om je bezig te houden met het maken van een website. Jij houdt je ook liever bezig met je eigen werk dan talloze uren naar een scherm te staren?

Daar komt Collective IT van pas! Onze expertise in webdesign en online marketing kunnen jou helpen betere online-resultaten boeken.

Wij staan klaar voor alle ondernemingen in Zonhoven die een website willen laten maken!

Lees hier meer over hoe wij budgetvriendelijke websites maken die beter voor je scoren.

Bekijk onze prijzen!
 • Uniek ontwerp

  Al onze website klanten krijgen een uniek ontwerp. Jouw onderneming is uniek en wij vinden dat jouw website dat ook moet zijn.

 • Responsiveness

  Elke website die we ontwerpen werkt probleemloos mobile devices!

 • Zoveel pagina's als je wilt

  Wij maken een uniek ontwerp en talloze designelementen voor je website. Buiten je pakket kan je deze gebruiken om zoveel pagina’s aan te maken als je wilt.

 • Media

  Onze websites ondersteunen talloze media. Van Youtube video’s embedden tot PDF documenten uploaden. You got it!

 • Verschillende componenten

  Bij ons krijg je geen simpele websites met saaie, statische pagina’s. Fleur je pagina’s op met talloze componenten van tabellen, grafieken en slider tot véél meer.

 • Eindeloze tweaks

  Jouw splinternieuwe  website is gebouwd in WordPress dus je geniet van alle voordelen die meekomen. Ongeveer elk onderdeel van je website kan je naar hartelust aanpassen!

 • Gratis domeinnaam & SSL

  Jouw unieke domeinnaam krijg je  van ons gratis! Als extra krijg je nog een SSL certificaat.

 • Formulieren

  Al onze websites zijn voorzien van een contactformulier. Je kan zelf ook een onbeperkt aantal formulieren toevoegen (bijv. offerteformulier).

 • Premium support

  Ongeacht welk pakket je hebt gekozen krijg je de beste support  van ons. Jouw succes is ons succes! Zit je dus met vragen? Open een ticket in ons support systeem en wij helpen je z.s.m. verder.

 • Blog

  Heb jij gekozen voor een blog? Super! Houd je klanten up-to-date over de laatste nieuwigheden binnen jouw sector.

 • Catalogus

  Showcase al je producten op je website en geef je klanten de kans om ze te leren kennen.

 • Meertaligheid

  Al onze websites ondersteunen meertaligheid.

 • Nieuwsbrief koppeling

  Al onze websites worden voorzien van een koppeling naar je nieuwsbrief.

Voorbeelden van ons werk.

Woocommerce webshop gebouwd voor juwelier Camellia Diamond in Genk

Camellia Diamond

Een prachtige en performante webshop voor een geweldige juwelier in Genk. Bekijk hier de webshop die wij hebben gemaakt voor Camellia Diamond.

Lees meer
Responsive WordPress website van Elaisa Energetic Wellness. Een unieke wellness ervaring nabij Maasmechelen en Dilsen-Stokkem in Limburg.

Elaisa Energetic Welness

Elaisa biedt een unieke nieuwe wellness-ervaring met meer dan 10 sauna’s en unieke hamam’s. Bekijk hier de nieuwe website die wij hebben ontwikkeld voor Elaisa.

Lees meer
Responsive WordPress website van Selinderella. Een informatieve website voor een super wedding planner.

Selinderella

Voor deze supertoffe en creatieve weddingplanner uit Genk hebben wij een prachtige website ontwikkeld. Bekijk hier de website van Selinderella.

Lees meer

Website

Waarom een website laten maken bij Collective IT?

Wij bouwen websites voor jouw die razendsnel en heerlijk licht zijn. Elke onderneming in Zonhoven voor wie wij een website maken krijgt een op maat gemaakt ontwerp die nauw aansluit bij haar huisstijl.

Niet enkel zijn deze websites op maat gemaakt, ze blijven op maat. Je kan je website zelf onbeperkt aanpassen en design-elementen die wij voor jou aanmaken hergebruiken.

Hiernaast zijn de websites volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw website sneller kan worden gevonden door jouw potentiële klanten.

Voor talloze andere redenen om je website bij Collective IT te laten maken, contacteer ons en kom langs voor een vrijblijvend gesprek met heerlijke koffie.

Heb je nog vragen? Aarzel niet!

Klaar voor een professionele website?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Om ons te volgen tijdens onze missie.
Onze missie om bedrijven te helpen groeien.