Intake gesprek

Laten we kennis maken

Of je nu een website, webshop of webapplicatie wilt, we beginnen altijd met een intake gesprek. Wij willen namelijk sterke, zakelijke relaties opbouwen door een optimaal product te leveren.

Het intakegesprek is dusdanig een goede start en het ideaal moment om elkaar te beter te leren kennen. Na deze fase weten beide partijen wat de verwachtingen en jouw slaagvoorwaarden zijn.

Afhankelijk van het type product dat je nodig hebt kan het intake gesprek er natuurlijk anders verlopen.

Laat je een website maken?

 

Dan willen we eerst je huidige website zien om te kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn. We willen je namelijk helpen met groeien en natuurlijk kosten te besparen. Klinkt goed, toch?

Vervolgens bepalen we je doelgroepen en zoekwoorden. Welke klanten wil je op welke manier aantrekken? Eens dit gekend is kan de website naargelang gevormd worden.

Een grondige bespreking over jouw branding, look & feel en persoonlijke voorkeur helpt ons om een ontwerp te realiseren dat zo dicht mogelijk bij je verwachtingen aansluit.

Hierna gaan we over naar stap 2!

WordPress website tot in de kleinste details verzorgd voor Elaisa Energetic Wellness.
Aria Designs webshop gemaakt in Magento. Geleverd door Collective IT.

Laat je een webshop maken?

 

Ook dan willen we eerst jouw huidige webshop analyseren. Bij veel webshops kan het resultaat verbeterd worden door de online-strategie aan te passen of de SEO van de webshop te verbeteren.

Als je dit combineert met het verfrissen van de lay-out en het toevoegen van enkele functionaliteiten kan je oude webshop al een pak beter presteren, en dat allemaal tegen een veel lagere kostprijs.

Priorities, right?

Wil je volledig opnieuw beginnen of is dit de eerste keer dat je een webshop laat ontwikkelen?
No problem!
Laten we tijdens het intakegesprek enkele zaken bepalen:

  • Welke producten ga je verkopen?
  • Hoeveel producten ga je aanbieden?
  • Welke functionaliteiten heb je nodig?
  • Welke betaalmogelijkheden ga je aanbieden?
  • Welke verzendmogelijkheden ga je aanbieden?
  • Wat zie je graag?

Deze input combineren we met jouw branding en look & feel zodat we ook gerichte voorstellen kunnen doen voor jouw ontwerp.

We’re almost there! We maken zo snel mogelijk een offerte zodat we jouw nieuwe webshop zo snel mogelijk kunnen lanceren!

Laat je een webapplicatie maken?

 

Dan is het intakegesprek misschien wel het belangrijkste. Haalbare verwachtingen en doelstellingen moeten unaniem besloten en goedgekeurd worden. Het is daarom erg belangrijk dat we tijdens het intakegesprek daadwerkelijk alles overlopen, elk detail inbegrepen.

Voor grotere projecten kunnen we dit gesprek opsplitsen in verschillende momenten. We have enough coffee!

Eens we jouw webapplicatie volledig in kaart hebben gebracht, controleren wij of dit voldoende is om een exacte offerte te maken.

Bij grotere projecten is er de mogelijkheid om de  functionele analyse al deels uit te voeren vooraleer we een offerte opmaken.

We proberen voor webapplicaties altijd alles zo duidelijk en transparant mogelijk te omschrijven in de offertes zodat je zeker niet voor verrassingen komt te staan.

 

Remember, jouw succes is ons succes.

Deofhet.be - een webapplicatie gemaakt door Collective IT

Interessant. Tell me more!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Voor meer informatie over onze werkwijze.
Onze werkwijze waarmee we ondernemingen helpen groeien.