Woocommerce webshop gebouwd voor juwelier Camellia Diamond in Genk

Camellia Diamond

Een prachtige en performante webshop voor een geweldige juwelier in Genk. Bekijk hier de webshop die wij hebben gemaakt voor Camellia Diamond.

Responsive WordPress website van Elaisa Energetic Wellness. Een unieke wellness ervaring nabij Maasmechelen en Dilsen-Stokkem in Limburg.

Elaisa Energetic Welness

Elaisa biedt een unieke nieuwe wellness-ervaring met meer dan 10 sauna’s en unieke hamam’s. Bekijk hier de nieuwe website die wij hebben ontwikkeld voor Elaisa.

Responsive WordPress website van Selinderella. Een informatieve website voor een super wedding planner.

Selinderella

Voor deze supertoffe en creatieve weddingplanner uit Genk hebben wij een prachtige website ontwikkeld. Bekijk hier de website van Selinderella.

Voor Jason Berkley Studios ontwikkelden wij een responsive single-page parallax website in WordPress

Jason Berkley Studios

Voor het dynamisch duo Jason en Berkley hebben wij een mooie responsive portfolio website ontwikkeld. Bekijk de website en zie hoe zij de meest creatieve bedrijfsvideos en trouwopnames maken.

Voor metaalhandelaar Carbo Metals hebben wij een nieuwe informatieve website gebouwd in WordPress.

Carbo Metals

Carbo Metals is een internationale speler in de metaalsector. Coils, sheets, strips maken allemaal deel uit van het aanbod van dit topbedrijf. Bekijk hier de nieuwe website die wij hebben ontwikkeld voor Carbo Metals.

Magento webshop gebouwd voor Aria Designs in Antwerpen.

Aria Designs

Make her dazzle! Voor Aria Designs, een juwelier uit Antwerpen, hebben wij een uitgebreide webshop ontwikkeld in Magento. Bekijk het project hier!