Samen hoge toppen scheren.

Laten we samen voor jou werken!

Website gevonden die er goed uit ziet?
Webshop gevonden die je mooi vindt?
Hulp nodig om jouw idee te verwezenlijken?

Aarzel niet en contacteer ons.

Missie

Laten we ijzersterke banden smeden.

Collective IT streeft naar het opbouwen van ijzersterke banden en natuurlijk ijzersterke projecten. Als onderneming werken we graag aan opdrachten die onze klanten en dus ook andere ondernemingen helpen met groeien.

Jouw succes is ons succes.

Daarom staat onze deur ook na het afronden van jouw project altijd open en blijft Collective IT je ondersteunen om maximum resultaat te halen uit jouw investering.

Wil jij een website laten ontwikkelen waarmee je meer klanten aantrekt?
Of wil je een webshop opstarten waarmee je meer gaat verkopen?

Laten we dan de handen in elkaar slaan en een geweldig product ontwikkelen!

Visie

Kwaliteit, op tijd en binnen budget.

Collective IT streeft ernaar een foutloos en afgewerkt project te leveren, zonder excuses. Dit gebeurt binnen de afgesproken tijd en budget, zonder afname in kwaliteit. Daarom spelen duidelijke communicatie en transparantie een zeer belangrijke rol bij ons.

Ervaring is nog steeds king

De oprichters hebben, doorheen hun carrière, projectmatig veel ervaring opgedaan en voelen zich uiterst comfortabel bij enterprise-level applicatieontwikkeling.

 

Door deze ervaringen hebben ze geleerd hoe ze bepaalde aspecten van een software-project correct moeten afhandelen. Al deze kennis implementeren ze zo veel mogelijk in onze projecten.

Transparant en communicatief

Ieder project is verschillend en vraagt om een andere benaderingswijze, daarom hechten wij veel belang aan transparantie en vertrouwen, we leren onze klanten graag beter kennen zodat er kort op de bal gespeeld kan worden. Zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en visa versa.

 

Bij Collective IT spelen wij altijd open kaart en krijgen onze klanten niet alleen inzage van het budget maar het volledige project!

In time, within budget

Om te voorkomen dat klanten voor verrassingen komen te staan beginnen we het proces met het achterhalen van een specifieke omschrijving en de realistische doelstellingen van het project.

 

Wij maken van dit proces gebruik om een goede relatie met jou op te bouwen en te achterhalen wat jouw slaagvoorwaarden zijn. Wanneer je ons de gewenste deadline doorgegeven hebt kan het proces officieel beginnen!

Langskomen om kennis te maken?

Jij weet al volledig wat je wilt?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Om ons te volgen tijdens onze missie.
Onze missie om bedrijven te helpen groeien.