Boost je onderneming met Digital Marketing.

 

Digital Marketing is het proces waarin we marketing doelstellingen behalen door digitale technologieën toe te passen. Terwijl we voor Online Marketing vooral web-based technologieën zouden gebruiken gaan we bij Digital Marketing net een stapje verder.

Duidelijke doelstellingen

Hoe behalen we onze marketing doelstellingen? We beginnen natuurlijk met het bepalen van de verschillende doelstellingen.

Wij stellen je vragen zoals: Wie wil je bereiken? Binnen welke periode wil je dit doen? Wat zijn jouw slaagvoorwaarden?

We zorgen dat je doelstellingen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden (SMART) zijn. Zo gaan we van “Ik wil de beste keukenmonteur online zijn.” naar “Ik wil binnen één jaar 50% meer klanten via mijn website converteren”.

Geen zorgen, wij helpen jou bij het neerpennen van deze concrete doelstellingen!

Duidelijke doelstellingen en een goed actieplan leiden tot fantastische resultaten.

Strategie

We moeten actie ondernemen om onze doelstellingen te bereiken en resultaat te behalen. Wij splitsen jouw doelstellingen op in verschillende meetbare onderdelen en bepalen KPI’s om ze op die manier te kunnen staven een een goede strategie te creëren. Eenmaal we deze strategie consistent toepassen kunnen we resultaten garanderen.

Wat houdt een strategie in bij Digital Marketing?

Er zijn verschillende methodes die we toepassen. Lees erover in onze blog!

Het belangrijkste is dat we proberen jouw marketing te automatiseren, we kennen de doelgroep en weten hoe we hierop gaan inspelen. Dit doen we a.d.h.v. consistentie en de juiste aanpak.

Dit kan in de vorm van:

  • Blog posts
  • E-mail marketing
  • Video marketing
  • Content marketing
  • Social Media
  • Paid channels
  • Promoties

Information overload?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en we leggen je alles uit.

Actie

Onze strategie is bepaald. Nu rest ons nog de uitvoering. Wij helpen je content creëren met de hulp van copywriters om daarna je content te bezorgen bij de nodige doelgroepen.

Wij maken concrete voorstellen en helpen je deze uit te voeren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw website, webshop, webapplicatie, kortom jouw onderneming zo snel mogelijk op de online markt kan draaien en bereikbaar is voor potentiële bezoekers. Contacteert één van deze bezoekers jou voor een offerte of koopt hij of zij een product aan via jouw webshop?

Proficiat! Je hebt conversie.

Analyse

Meten is weten. We hebben heel wat tijd en budget in je marketing plan gestoken. Maar een diepgaande opvolging betekent dubbel succes!

Wij volgen je campagnes, social media posts, etc. op en rapporteren periodiek. We proberen zo snel mogelijk eventuele problemen of sub-optimaal presterende onderdelen binnen onze strategie te bepalen. Op die manier kunnen we hier sneller op inspelen zodat jouw product optimaal kan functioneren.

Klinkt goed?

Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hopelijk kunnen wij jou binnenkort helpen om online fantastisch resultaat te halen!

Heb je nog vragen? Aarzel niet!

Klaar voor een professionele website?